Bărbat decedat la scurt timp după intervenția brutală a polițiștilor

Bărbat decedat la scurt timp după intervenția brutală a polițiștilor

Un bărbat a murit la Pitești, în timp ce polițiștii îl încătușau brutal și îi adresau înjurii.

La Pitești s-a declanșat un incendiu la bucatăria terasei în care se afla bărbatul în vârstă de 63 de ani. Chelneriţa a chemat un echipaj de Poliţie care trecea prin zonă.

Oamenii legii l-au bruscat pe bărbatul în vârstă de 63 de ani, dupa ce l-au scos afară din local, acesta părând să-i deranjeze pe angajații din poliție care îi adresează barbatului înjurii după cum se poate observa din imaginile surprinse de un martor.

După ce oamenii legii l-au trantit la pământ pentru a-l încătușa,bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și n-a mai putut fi salvat de medici. Se pare ca acesta a fost pus la pământ, după care i s-ar fi pus piciorul pe gât.

Video preluat de pe ePitești.ro

Tragedia de la Pitești m-a întristat. Pentru mine când moare un om în timpul unei intervenții este cu adevărat o tragedie. În timp ce asigurau intervenția ISU la un incendiu, Polițiștii de la secția 2 au încercat să încătușeze un bărbat de 63 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care refuza să părăsească locația.Bărbatul de 63 de ani a intrat în stop cardio-respirator și, cu toată intervenția echipajului de ambulanță, acesta a decedat. Ancheta este preluată de un procuror și se va face urgent lumină”, a precizat ministrul de Interne, Lucian Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *