Fostul ministru al sănătății Vlad Voiculescu declarații după demitere:”sunt mai puține deccese și este o situație care ar trebui clarificată”

Fostul ministru al sănătății Vlad Voiculescu declarații după demitere:”sunt mai puține deccese și este o situație care ar trebui clarificată”

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat, vineri că a avut un mandat de 113 zile de ciocniri între mentalităţi, precizând că în continuare se teme pentru oamenii din ţara asta, pentru cei văzuţi de politicieni doar ca electorat, dar şi pentru oamenii din sistem. El a afirmat că premierul s-a transformat în primul epidemiolog al ţării, iar ulterior a afăugat că Florin Cîţu nu e premierul de care România are nevoie în acest moment.

Voiculescu i-a recomandat premierului, ca interimar la Sănătate, să revizuiască metotodologia de raportare a deceselor din perioada în care mandatul era la PNL, pentru că sunt diferenţe faţă de realitate, „sunt mai puține deccese și este o situație care ar trebui clarificată” precum şi o analiză privind situaţia Unifarm, unde s-a comis cel mai mare jaf al pandemiei. „Unifarm a primit prin OUG 1,2 miliade, e una din companiile în pericol de dispariţie ale statului român, e unul din marile jafuri ale pandemiei, cel mai mare cu siguranţă.” A afirmat fostul ministru al sănătății Vlad Voiculescu

Acesta a mai declarat:

Am crezut că am ieşit din epoca epoleţilor, a privilegiilor nemăsurate, cred că şi aici m-am înşelat.”

Semnalul este că dacă vrei transparenţă trebuie să te temi, dacă deranjezi pe cine nu trebuie atunci sistemul va acţiona împotriva ta.

Oameni puşi fără concurs, o bună parte din posturile din spitale, de la casele de sănătate, din DSP-uri sunt oameni numiţi politic, ei răspund comenzilor politice. E cea mai mare problemă a sistemului de sănătate. „

One thought on “Fostul ministru al sănătății Vlad Voiculescu declarații după demitere:”sunt mai puține deccese și este o situație care ar trebui clarificată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *