O femeie vaccinată cu Pfizer, depistată cu Covid-19 după două luni de la rapel, a murit în secția de Terapie Intensivă.

O femeie vaccinată cu Pfizer, depistată cu Covid-19 după două luni de la rapel, a murit în secția de Terapie Intensivă.

O femeie din județul Cluj, în vârstă de 70 de ani, vaccinată cu ambele doze de vaccin Pfizer, a murit recent în secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Turda, după ce a fost depistată cu Covid la două luni după rapel.

Persoana decedată avea făcut rapelul în luna februarie, apoi a fost testată pentru anticorpi după vaccin.

Infectări cu Covid-19 după rapel mai sunt la mai multe spitale din județul Cluj. O femeie de 50 de ani a ajuns la Spitalul de Pneumoftiziologie cu Covid-19, cu formă moderată, după peste o lună de la a doua doză de vaccin. Sunt și alte cazuri de infectare după rapel la spitalele din Cluj.

Dacă unele persoane s-au infectat între cele două doze, cu atât mai ciudat este cazul de la Turda, unde persoana își făcuse rapelul și a fost testată pozitiv la Covid la o perioadă considerabilă după.

Vaccinurile, se știe, nu oferă protecție 100%, te poți infecta chiar dacă ești vaccinat, dar, cel puțin în cazul Pfizer, specialiștii spun că oferă protecție împotriva formelor severe. Te poți infecta, dar teoretic faci o formă ușoară. Cu toate s-a ajuns ca o persoană vaccinată cu ambele doze să ajungă în stare critică în spital, iar apoi să moară.

Directorul medical de Spital, Andrașoni Victor: „Avea dozele făcute, avea titru de anticorpi mare, a fost confirmată cu Covid și avea afectare pulmonară de peste 85%. Asta a fost. Explicația este greu de găsit.”

Managerul spitalului, doctorul Stănilă Ovidiu, a transmis că: „Nu am o explicație

2 thoughts on “O femeie vaccinată cu Pfizer, depistată cu Covid-19 după două luni de la rapel, a murit în secția de Terapie Intensivă.

  1. Sîntem conduși de chiaburii la putere fără scrupule .Am m-ai spuso pestele de la cap se împute și de la coadă se curăță…Jos cu tot politicul românesc,care nu gândește la binele propriului român, ci numai le binele lor personal…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *